Termeni si conditii Vizitatori     

                            Inapoi la pagina principala

 


Nota: Fad.ro este o galerie de arta online, cu o vechime de mai mult de 10 ani pe piata de arta, unde artistii, studenti ai Universitatii de arta, ai liceelor de profil sau artisti consacrati, isi prezinta lucrarile lor spre vanzare, iar iubitorii de frumos sa achizitioneze DIRECT de la acestia lucrari de arta pentru caminul lor sau pentru a le face cadou celor dragi.


Conditii legale:

Acest site functioneaza conform tuturor prevederilor legale ale Statului Roman. Taxele rezultate din activitatea de comercializare a lucrarilor cad in raspunderea artistilor. Galeria fad.ro este doar o platforma pentru ca dvs. sa achizitionati lucrari de arta direct de la artist.


Securitatea datelor personale:

Datele dumneavoastre personale vor fi folosite numai in scopul declarat al acestui site. Site-ul nostru se obliga sa nu faca publice si sa nu vanda baza de date referitoare la datele dumneavoastre personale.


Securitatea informatiilor:

Nu ne asumam responsabilitatea pentru pierderile de informatii cauzate ca urmare a eventualelor erori din cadrul software-ului cu care este realizat si gazduit site-ul. De asemenea, nu raspundem nici pentru eventualele probleme de securitate ale serverului ce gazduieste site-ul.


Declinarea responsabilitatii:

Desi periodic rugam artistii expozanti sa isi reactualizeze galeria de imagini, site-ul nostru nu garanteaza disponibilitatea lucrarilor afisate, deoarce acestea sunt in posesia acestora. De asemenea, administratorii site-ului nu pot verifica daca lucrarile sunt executate de catre artistii expozanti, daca se copiaza sau incalca drepturile de autor ale altor artisti, imaginile fiind acceptate asa cum sunt prezentate. Daca se aduc probe sau artistul este in litigiu cu un alt artist, artistul vinovat va fi sters de pe site.


Non-Garantii:

Galeria Future Art Design va ofera serviciile site-ului ca atare. Compania noastra nu controleaza, doar monitorizeaza fara a se obliga in vreun fel sa o faca, si nu ofera garantii pentru:
- Veridicitatea, securitatea, disponibilitatea, integritatea, calitatea etc. materialelor (text, imagine) postate de utilizatorii sai;
- Securitatea utilizatorilor site-ului;
- Posibilele erori, intreruperi sau eventuale pierderi ale conexiunii;
- Materialul descarcat sau obtinut in alt mod prin utilizarea serviciilor puse la dispozitie de Galerie poate fi folosit doar pe riscul propriu si doar in scopuri personale, si nu comerciale. De asemenea, veti fi singura persoana responsabila de eventualele distrugeri cauzate sau alte pierderi de date ce pot rezulta din descarcarea acestui tip de continut.
Sunteti de acord ca Galeria Future Art Design nu va fi raspunzatoare pentru nici un fel de pierderi de profit ori pagube directe, indirecte, accidentale, speciale, intangibile sau incomensurabile, rezultate din utilizarea/imposibilitatea utilizarii serviciilor noastre, tranzactii incepute, costuri pentru procurarea de bunuri complementare, informatii, declaratii sau actiuni a oricarei terte parti asupra serviciilor site-ului, produse achizitionate, alte cheltuieli legate de serviciile noastre.


Daca intentionati sa nu respectati si nu sunteti de acord cu Termenii si Conditiile Galeriei Future Art Design, va rugam sa NU folositi acest site!

Va multumim !