DREPTURILE  SI  OBLIGATIILE MEMBRILOR ARTISTI     

                            Inapoi la pagina principala

 


Nota: Cu numele de utilizator si parola alese, va logati in partea de sus a fiecarei pagini pentru a putea beneficia de toate serviciile si avantajele oferite de noi, pas care va directioneaza in galeria dvs. de imagini.
Galeria fad.ro este o galerie particulara, care isi rezerva dreptul de a isi selecta membrii expozanti si lucrarile prezentate.Termeni generali

Prezentul acord constituie unica conventie dintre Alessandriu Isabella Intreprindere Familiala in calitate de prestator de servicii si dumneavoastra in calitate de beneficiar, reglementand folosirea de catre dvs. a serviciilor site-ului pentru o desfasurare in cele mai bune conditii a colaborarii noastre. Prestatorul de servicii Alessandriu Isabella Intreprindere Familiala se va numi in continuare Galeria Future Art Design sau Galeria. Continutul si serviciile Galeriei Future Art Design in cadrul domeniului fad.ro va sunt oferite conditionat prin acceptarea dumneavoastra, fara nici o modificare a conditiilor din prezentul document; de aceea, va recomandam sa cititi cu atentie prevederile prezentate in continuare si, in cazul in care doriti sa beneficiati de serviciile noastre, sa indicati ca acceptati Termeni si Conditii, deoarece acest document va obliga legal, avand valoarea unui contract, acceptat in mod tacit intre dvs. si Galeria Future Art Design. De asemenea, acceptand sa fiti membrii ai site-ului nostru, sunteti de acord ca Galeria Future Art Design sa va trimita prin e-mail si telefon anunturi (instiintari, modificari, comenzi, oferte, recomandari etc) si sa va reprezinte in actiunile de vanzare, promovare imagine etc.


Obligatiile membrilor artisti:

1. Lucrarile pe care le prezentati trebuie sa fie executate de dumneavoastra, sa fie disponibile spre comercializare, sa fie insotite de date exacte si complete, in ceea ce priveste titlul, dimensiunile, tehnica si pretul dorit de dumneavoastra, iar CV-ul sa nu contina date de contact. Daca lucrarile sunt doar de prezentare sau nu mai exista, va rugam sa specificati acest lucru alegand optiunea "vanduta"; in caz contrar, se alege variantele “Disponibila” sau “La comanda”;
2. Incepand cu 01 Aprilie 2015 aveti urmatoarea varianta de comercializare a lucrarilor:
In cazul in care soseste o comanda se aplica comision 20% din valoarea fiecarei lucrari vandute, iar galeria va contacteaza pentru a va furniza datele de contact ale clientului. Aceasta plata se va efectua si in cazul in care clientul alege o alta lucrare a artistului, expusa sau nu in galeria de pe site-ul www.fad.ro. Aceasta taxa, numita si comision, reprezinta plata pentru oferirea datelor clientului si acopera promovarea si furnizarea unei oportunitati de vanzare si a unui client implicit. Galeria nu raspunde daca artistul plateste acest comision inainte de a i se furniza datele de contact ale clientului sau daca comanda nu se finalizeaza, de aceea noi solicitam efectuarea platii comisionului dupa confirmarea vanzarii.
3. Va rugam sa nu adaugati fotografii de proasta calitate: sarfate, cu blitz, rama sau prelucrate in diferite programe schimband realitatea formei sau culorii pentru ca nu vor fi acceptate;
4. Sa adaugati minim o lucrare. Nu veti fi prezent pe site doar cu cv-ul si poza de profil;
5. Sa alegeti corect sectiunea in care expuneti lucrarile, pentru ca se vor accepta ca atare si va fi informat gresit atat cumparatorul, cat si dvs.;
6. Sa mentineti la zi pagina cu lucrarile dvs. si sa stergeti /modificati imaginea lucrarii imediat dupa ce a fost vanduta, in cel mult 48 de ore de la vanzare;
7. Sa permiteti Galeriei Future Art Design sa va anunte prin e-mail, in eventualitatea unei posibile comenzi; de asemenea, sa permiteti sa fiti verificati prin orice mijloace de catre galerie daca lucrarile disponibile exista . Galeria Future Art Design nu isi asuma responsabilitatea unei comenzi pierdute din cauza nefunctionarii temporare a site-ului din cauza providerului de internet, daca nu ati raspuns imediat clientului, daca a fost o comanda falsa sau clientul s-a razgandit si nu mai doreste lucrarea etc;
8. Sa verificati periodic e-mail-ul dumneavoastra, precum si Termeni si Conditii de utilizare;
9. Sunteti de acord sa fiti votat de catre vizitatori sau de catre alti artisti;
10. In cazul in care conditiile prezentate nu sunt respectate sau oricand doreste si fara a da explicatii, Galeria Future Art Design isi rezerva dreptul de a accepta sau nu inregistrarea unui membru artist, de a prezenta sau nu lucrarile acestuia, sau de a face alte modificari, fara despagubiri de orice natura sau o notificare in prealabil.

Atentie !!! Daca in urma unei comenzi sau a unui mesaj din partea galeriei, artistul nu raspunde, deoarece nu mai are valide datele de contact si nu a transmis noile date, neputand fi gasit la solicitarile galeriei, acesta va fi sters de pe site. Ulterior, se va putea reinscrie pe site.


Drepturile membrului-artist:

1. Are posibilitatea de a expune si administra gratuit pana la sosirea unei comenzi un numar nelimitat de lucrari, plus un CV. Acesta nu trebuie sa contina date de contact ale artistului. Eventuale modificari in CV vor fi transmise prin e-mail sau prin rubrica speciala din contul de pe site, modificarile fiind efectuate de catre operatorii Galeriei;
2. Daca aveti diplome, medalii, titluri onorifice etc. obtinute de-a lungul activitatii artistice le puteti prezenta alaturi de lucrari. Mai multe detalii va sunt oferite in contul de membru-artist. Nu se expun diplomele de studii (liceu, facultate);
3. Sa poarte discutii libere de specialitate pe chat;
4. Dreptul de proprietate asupra lucrarilor lor si a imaginilor acestora, cu conditia de a permite companiei noastre sa le prezinte, transmita, adapta, traduca, de a mentiona numele dvs. in legatura cu materialul publicat pe site sau prin alte forme de promovare tiparite sau virtuale.


Securitatea datelor:

Sunteti unici raspunzatori de pastrarea confidentialitatii asupra informatiilor contului si a parolei dumneavoastra. De asemenea, sunteti de acord sa folositi butonul de Iesire din contul dumneavoastra in momentul in care doriti sa parasiti site-ul. Contul dumneavoastra este personal si nu este transferabil.
Compania nu va fi raspunzatoare pentru nici o paguba morala sau materiala provocata de nerespectarea acestei prevederi de catre dumneavoastra.
Galeria Future Art Design isi rezerva dreptul de a folosi datele colectate de la utilizatorii sai pentru imbunatatirea serviciilor sale, dar, in acelasi timp, asigura utilizatorii sai ca nu va face publice adresele lor de e-mail sau datele personale catre terte persoane decat cu acordul acestora sau in cazul in care acest lucru este solicitat de organele abilitate, in baza legilor Statului Roman.


Litigii:

1. Galeria Future Art Design ia drept reale atat datele de identificare ale utilizatorului, cat si continutul/materialul postat de acesta in spatiul pus la dispozitie in cadrul site-ului (anunturi, lucrari, imagini, fotografii, mesaje etc) si nu se obliga sa le verifice, utilizatorul fiind unicul raspunzator asupra veridicitatii, integritatii datelor publicate, precum si in cazul in care violeaza regulile de utilizare a prezentului acord sau drepturile oricarui tert. Luand la cunostinta toate acestea, sunteti de acord ca, in cazul unor posibile litigii, sa despagubiti Galeria Future Art Design, partenerii si angajatii acesteia de orice pretentii sau cereri, inclusiv cheltuielile de judecata sau onorariile pentru avocati.
2. Faptul ca sunteti in litigii cu alte persoane, iar acest lucru afecteaza imaginea companiei noastre, va obliga la despagubiri morale fata de noi si, de asemenea, nu va exonereaza de plata datoriilor catre Galerie, acestea decurgand conform contractului incheiat.
3. In situatia in care apare o cerere sau o pretentie din sau in legatura cu serviciile oferite de Galeria Future Art Design sau vreo prevedere din Termenii si Conditiile practicate de aceasta este considerata invalida, sunteti de acord ca, indiferent de lege sau statut care stipuleaza contrariul, aceasta poate fi dusa la indeplinire in termen de un an de la emiterea/formularea ei sau indeplinirea ei poate fi prescrisa dupa aceasta perioada.
4. Faptul ca ati obtinut accidental vreun sfat, sugestie sau alte informatii orale sau scrise de la/prin compania, managerii sau serviciile Galeriei Future Art Design care nu sunt incluse in prezentul acord, nu va creea nici o garantie pentru dumneavoastra in fata nici unei autoritati legale.


Dreptul de proprietate al Galeriei Future Art Design:

Continutul, textele, sigla, grafica, informatii, mesaje, precum si orice alt material al Galeriei, sunt protejate de Legea Dreptului de Autor si de legile conexe, si nu aveti permisiunea de a le copia, expune, publica, inchiria, modifica, crea materiale derivate, vinde sau folosi in scopuri publice sau comerciale.
Acest fapt constituie infractiune si se pedepseste conform legislatiei romane in vigoare.In acest caz, Galeria Future Art Design va intenta proces, iar dumneavoastra sunteti de acord sa platiti toate cheltuielie care insotesc actiunea de judecata .De asemenea, Galeria Future Art Design are dreptul de a cere despagubiri in avans pana la solutionarea cazului si de a va interzice orice incercare de folosire a site-ului.


Incetarea colaborarii:

In cazul in care Termenii si Conditiile prezentate in acest document nu sunt respectate, sunteti de acord ca Galeria, daca considera de cuviinta si pentru orice motiv, are dreptul de a anula contul dumneavoastra, de a bloca parola, de a sterge materialul postat de dvs. oricand doreste, precum si de a va refuza toate incercarile curente sau viitoare de folosire a site-ului, fara a va avertiza in prealabil sau a da socoteala.
De asemenea, Galeria Future Art Design isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment sau la un anume interval de timp si/sau intrerupa (temporar sau in mod permanent) serviciile puse la dispozitie (in totalitate sau in parte), fara o notificare prealabila, fara explicatii si fara ca dumneavoastra sa puteti pretinde despagubiri de orice natura pentru aceste motive.
Daca din diferite motive sunteti nemultumim de serviciile noastre si doriti sa va scoatem din baza de date, va rugam sa trimiteti un e-mail la adresa office@fad.ro cu mesajul "Dezabonare".


Dispozitii finale:

Indicarea de catre dumneavoastra, de fiecare data cand se solicita, ca ati citit si sunteti de acord cu Termenii si Conditile companiei noastre are valoarea unei semnaturi si va obliga legal. De asemenea, utilizarea serviciilor site-ului nostru se face pe propria raspundere, iar dumneavoastra va asumati toate riscurile asociate/rezultate in urma postarii materialelor dvs.
Serviciile sunt furnizate pe principiul "asa cum sunt" sau "asa cum sunt disponibile". Alte servicii care vor fi implementate in timp in cadrul site-ului vor fi supuse acelorasi conditii, in afara de cazul in care noile modificari nu au conditii de folosire distinct formulate.
De aceea, va reamintim sa cititi periodic acest acord, deoarece compania noastra are dreptul de a-l revizui, modifica, adauga sau sterge unele conditii, in orice moment in functie de decizia noastra. Dupa momentul schimbarii, prin folosirea in continuare a site-ului de catre dumneavoastra se subintelege acceptarea automata a modificarilor aduse.
Galeria Future Art Design isi rezerva dreptul de a intrerupe in orice moment sau la un anume interval de timp pentru a putea adauga, imbunatati, repara, modifica, elimina serviciile puse la dispozitie in parte sau in totalitate, fara o notificare prealabila, fara explicatii si fara ca dumneavoastra sa puteti pretinde despagubiri de orice natura pentru aceste motive.
Daca intentionati sa nu respectati si nu sunteti de acord cu Termenii si Conditiile Galeriei Future Art Design, va rugam sa NU folositi acest site!

Va multumim !